A742 Foto Arad Anul 1898 Femeie De Epoca Pe Bicicleta Cdv Kabinet.

ID anunt: 284671 Adaugat pe data de: 11-09-2019, vizualizat de: 15 ori

A742- Foto Arad anul 1898-Femeie de epoca pe Bicicleta-CDV Kabinet Kossak Jozsef. Piesa original- autentica, foto pe carton gros in stare foarte buna de conservare. Design deosebit cu heraldica Austro- Ungariei si medalii de premiere. Marimi 16.5/ 11 cm.

ATENTIE: RUGAM CITITI VA ROG INTREGUL ANUNT.

MAI EXISTA SI ALTELE DE ACEST GEN. PENTRU ALTE OBIECTE ACEASTA TEMA VECHI CARE MAI EXISTA, CERETI VA ROG DETALII SI VA VOI TRIMITE OFERTELE.

Rog mesaj in primul moment pe obiectul care va intereseaza ca sa se poata gasi usor. Pentru discutie telefonica notati va rog titlul sau ID- ul obiectului. Telefoane: 0721872987, 0721045421.

Livrare transport Prioripost (Posta Romana) 20 lei, alte curiere 25 lei intre 1-2 zile. Pentru detalii sau comenzi lasati va rog mesaj numai pe acest anunt sau telefon direct in caz de mesagerie telefonica, notati va rog titlul anuntului corect.

Atentionari Generale Importante: Livrare rapida, ambalare cu protectie maxima. Nu se fac schimburi la absolut nici un obiect. Lasati va rog pentru trimiterea comenzii adresa completa, telefon si mail ca sa fiti anuntati dupa trimitere. Rugam nu comandati daca nu sunteti sigur de achizitie. Livrarea se face imediat. Pentru livrare curierat rapid este necesar telefon valabil la care se raspunde neaparat a 2-3-a zi sau indicatii clare pentru livrare in caz ca exista alte probleme particulare. Persoanele serioase vor fi servite cu profesionalism si toata seriozitatea. Persoanele noi pe site, care nu sant familiarizate cu cumpararea si conditiile sant rugate sa puna intrebari.
Daca doriti sa anulati comanda sau nu ati inteles ceva rugam sa anuntati in timp util caci de regula a 2 a zi se si serveste in general orice comanda. Multumesc!

Pret: 100RON

Vezi anuntul original pe

Antic Shop Contacteaza vanzatorul
Vanzatorul
Vezi toate anunturile (3722)
Cover Partener

Ionel Pomut

Timis

Apr 2016

20-10-2019

ID utilizator: 10516

Anunturi Similare

Platou set - spic si struguri Platou set - spic si struguri

Platou set - spic si struguri

Altele 210

Set compus din 5 piese din zinn 95% în condiție f bună. Dim la piesa mare diametru 26 cm.

Set Sfesnice Portelan Aurit, Cu Majolica, Vintage Set Sfesnice Portelan Aurit, Cu Majolica, Vintage

Set Sfesnice Portelan Aurit, Cu Majolica, Vintage

Altele 100

De manufactura italiana, elegant ornamentate cu elemente florale majolica, de o incredibila finete a

Ai antichitati de vanzare?

Acest serviciu va este oferit de

Antic Shop

unde aveti posibilitatea de a

Adauga un anunt gratuit