4110 Cucta Forma Tartre Prajituri Din Cupru Model Fructe.

Ne pare rau dar acest anunt nu mai este disponibil!
Ne pare rau dar acest anunt nu mai este disponibil...

ID anunt: 301415 Adaugat pe data de: 03-06-2023, vizualizat de: 457 ori

4110- Cucta Forma tartre prajituri din cupru model cu fructe. Pret pe bucata. Diametrul 20 cm, inaltime 6 cm. Piese deosebite si foarte scumpe in magazinele din Europa de Vest.

Exista 6 bucati. Pretul de referinta este pe bucata.

Exista mai multe bucati de diverse forme si marimi. Cumparatorul este rugat sa parcurga licitatiile noastre cu atentie cautand produsele de acest tip in caz ca este interest de mai multe bucati sau eventual sa ceara linkurile lor de pe site sau poze.

ATENTIE: RUGAM CITITI VA ROG INTREGUL ANUNT.
Livrare transport Prioripost (Posta Romana) 20 lei, alte curiere 30 lei intre 1-2 zile. Pentru detalii sau comenzi lasati va rog mesaj numai pe acest anunt sau telefon direct in caz de mesagerie telefonica, notati va rog ID- UL sau titlul anuntului corect.

Atentionari Generale Importante: Livrare rapida, ambalare cu protectie maxima. Nu se fac schimburi la absolut nici un obiect. Lasati va rog pentru trimiterea comenzii adresa completa, telefon si mail ca sa fiti anuntati dupa trimitere. Rugam nu comandati daca nu sunteti sigur de achizitie. Livrarea se face imediat. Pentru livrare curierat rapid este necesar telefon valabil la care se raspunde neaparat a 2-3-a zi sau indicatii clare pentru livrare in caz ca exista alte probleme particulare. Persoanele serioase vor fi servite cu profesionalism si toata seriozitatea. Persoanele noi pe site, care nu sant familiarizate cu cumpararea si conditiile sant rugate sa puna intrebari.

Rog mesaj in primul moment pe obiectul care va intereseaza ca sa se poata gasi usor. Pentru discutie telefonica notati va rog titlul sau ID- ul obiectului. Telefoane: 0721872987, 0721045421.

Daca doriti sa anulati comanda sau nu ati inteles ceva rugam sa anuntati in timp util caci de regula a 2 a zi se si serveste in general orice comanda. Multumesc!

Pret: 100RON

Anunturi Similare

Fructiera cos din alpaca Fructiera cos din alpaca

Fructiera cos din alpaca

Metal si fonta 140

traforata,folosit in beraria pschorrbrau din munchen ~1925, stare buna, diam=23 cm

Tigaie 1 mica oua veche din cupru manual executata. Tigaie 1 mica oua veche din cupru manual executata.

Tigaie 1 mica oua veche din cupru manual executata.

Metal si fonta 150

Tigaie 1 mica oua veche din cupru manual executata stare buna. Original argintata in patina timpului

Ai antichitati de vanzare?

Acest serviciu va este oferit de

Antic Shop

unde aveti posibilitatea de a

Adauga un anunt gratuit